×

Cartero Siyez Ekmek Miksi

Ürün Açıklaması

Siyez buğday ekmeği üretimi için karışım 

Siyez buğday unu, tam buğday unu, kurutulmuş buğday hamur ekşisi, tuz, buğday malt unu, antioksidan (askorbik asit E300), enzim (fungal alfa amilaz)

Kullanım Oranı:

% 20 

Ambalaj:

Kağıt torba 25 kg.

Raf Ömrü:

12 ay.

Reçete

CARTERO SİYEZ MİKSİ10,000 kg
Sıvı Yağ0.250 kg
Maya0,300 kg
Suyaklaşık 5,500 l.
Hamur Ağırlığı16,550 kg.
Yoğurma Süresi:3 + 8 dakika (Spiral yoğurucu)
Hamur Sıcaklığı:26-28 °C
1. Fermantasyon:5 dakika
Hamur Ağırlığı:0.450 kg (8,5 cm * 14,0 cm * 9,0 cm kalıp
2. Fermantasyon:50 dakika
Fırın Sıcaklığı: 240 ºC – 200 ºC (yüksek ısıda başlayıp buhar verildikten sonra ısı
düşürülür)
Pişirme Süresi: 30 dakika (ekmek ağırlığına göre)

Ürün hakkındaki sorularınız veya detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu kategoride içerik bulunmuyor.
Dil »